Τρόποι Αποστολής

Τρόπος και κόστος αποστολής

Τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας είναι δωρεάν εφόσον το κόστος της παραγγελίας είναι άνω των € 60,00. Για παραγγελίες έως και € 60,00 τα έξοδα αποστολής είναι 3,50 €. Για τις απομακρυσμένες περιοχές υπάρχει περίπτωση πρόσθετης επιβάρυνσης για την οποία θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά πριν την αποστολή της παραγγελίας.

Χρόνος παράδοσης της παραγγελίας

Όλα μας τα δέματα αποστέλλονται εντός Ελλάδος σε συνεργασία με την Acs Courrier και με συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες που αφορούν τα βαριά και πολύ βαριά αντικείμενα. Ο μέσος χρόνος παράδοσης για την βόρεια Ελλάδα και τα νησιά είναι 2 ημέρες, εκτός τις περιπτώσεις απομακρυσμένων περιοχών όπου το δέμα μπορεί να παραδοθεί έως και 4 ημέρες μετά την αποστολή του. Για την υπόλοιπη Ελλάδα οι αποστολές παραδίδονται την επομένη της αποστολής.

Οι αποστολές των παραγγελιών εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης πραγματοποιείται με Elta. Κατά την αποστολή του δέματος θα σας ενημερώσουμε με email για τον αριθμό αποστολής του δέματος ώστε να παρακολουθήσετε την πορεία της παράδοσης. Ο μέσος χρόνος παράδοσης για παραγγελίες εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι περίπου 10-20 ημέρες εκτός τις Αποστολές της Κύπρου όπου παραδίδονται εντός 10 ημερών.

Παραλαβή από το κατάστημα

Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας από το κατάστημα. Στην περίπτωση που επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη για διάστημα 2 ημερών και μπορείτε να την παραλάβετε τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του φυσικού καταστήματος. Σε περίπτωση που δεν την παραλάβετε η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτόματα. Η πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημα κατά την παραλαβή της δεν επιβαρύνεται με επιπλέον κόστος.

 

Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε γεγονότα που εκ φεύγουν από τον έλεγχό της. Ενδεικτικώς και όχι περιοριστικός, η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για αιτίες καθυστέρησης παράδοσης που οφείλονται σε καθυστερήσεις σε τελωνεία, ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης-εκφόρτωσης, απεργίες μεταφορικών μέσων ή άλλου είδους απεργίες που επηρεάζουν την παράδοση των προϊόντων στις αποθήκες τις εταιρείας μας από τους προμηθευτές μας, κλπ. Σε κάθε περίπτωση τυχόν καθυστέρησης, η εταιρεία μας θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας στα στοιχεία που της έχετε γνωστοποιήσει, προκειμένου να σας ενημερώσει σχετικά και να συνεννοηθεί μαζί σας για τη νέα παράδοση ή την παράδοση άλλου προϊόντος.
Η μη τήρηση των ανωτέρω θα έχει ως αποτέλεσμα, εκτός των τυχόν κυρώσεων, τη διακοπή των υπηρεσιών χωρίς προειδοποίηση. Το siklas.gr διατηρεί το δικαίωμα να πραγματοποιεί αλλαγές στο περιεχόμενο του ιστότοπου και τους παρόντες όρους χωρίς προειδοποίηση. Η χρήση του ιστότοπου ισοδυναμεί με την αποδοχή των όρων αυτών.