Προφίλ

Το κατάστημα SIKLAS βρίσκεται στο κέντρο των Ιωαννίνων (Μιχ.Αγγέλου 14) και αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά και κορυφαία καταστήματα της ανδρικής ένδυσης και υπόδησης στα Ιωάννινα. Στο κατάστημα θα βρείτε προτάσεις ανδρικής μόδας από διάσημους σχεδιαστές και κατασκευαστές της Ευρώπης και της Αμερικής. Μέσα στα τόσα πολλά χρόνια λειτουργίας έχει αποκτήσει πιστούς πελάτες γιατί βασικό κριτήριο είναι η άριστη ποιότητα, οι νέες ιδέες και η άψογη εξυπηρέτηση.

Πάντα με σεβασμό στην παράδοση και στην ιστορία μας στο χώρο του επώνυμου ανδρικού ενδύματος, φροντίζουμε να δημιουργούμε μόδα και σύμφωνα με τις τάσεις της εποχής, να προσφέρουμε μια συνολική εικόνα ένδυσης στους πελάτες μας, ανάλογα με το στυλ, την προσωπικότητα και το ρυθμό ζωής τους και να παρέχουμε πάντα τις καλύτερες προτάσεις από επώνυμους οίκους.

Λίγα λόγια για την ιστορία μας...

Το 1950, στην παλιά αγορά των Ιωαννίνων επί της οδού «Ανεξαρτησίας» ο Σπύρος Σίκλας ανοίγει το πρώτο κατάστημα ανδρικής ένδυσης.

Ύστερα από 65 χρόνια, το κατάστημα Σίκλας έχοντας επενδύσει στην ποιότητα και την κομψότητα, πάντα με σεβασμό και συνέπεια προς τον πελάτη, έχει μια σταθερή και δυναμική παρουσία στο χώρο της τοπικής και όχι μόνο αγοράς. Ωστόσο το 1990, μεταφέρεται στην καινούργια πλέον αγορά επί της οδού Χαρ. Τρικούπη.

Από το 1999 έως σήμερα το κατάστημα διοικείται από τη Τρίτη γενιά της οικογένειας Σίκλα στο κέντρο των Ιωαννίνων στον πεζόδρομο Μιχ.Αγγέλου, πάντα με τα ίδια πρότυπα ακολουθώντας τις τάσεις της διεθνούς μόδας και τη δημιουργία μακροχρόνιας σχέσης με τον πελάτη.